Vlog kategória jelöltjei

Vlog
Gaming
Életmód
Humor
Tech
Utazás
Ismeretterjesztő
Film és sorozat
Animáció
Az év felfedezettje
AZ ÉV LEGJOBB SZPONZORÁCIÓS VIDEÓJA
Közönségkedvenc
  • Simonffy Peti zenei csatornával kezdte YouTube-os pályafutását, azonban 2016-ban elindította saját vlogcsatornáját is, amelyen ma már több mint 200 videó érhető el a nézők számára. A tavalyi év sok izgalmat hozott Petinek, aki először naponta jelentkező vlogvideóival robbant be a köztudatba, majd a komoly témákat is boncolgató számozott kisfilmjeivel zárta az évet. Az egyedi kisfilmes stílus a nézőket is egyértelműen elvarázsolta, a csatorna legnépszerűbb 2017-es tartalmai ugyanis egytől-egyig ezen számozott videók közül kerültek ki.
  • Magyarósi Csaba már igazi tapasztalt tartalomgyártónak számít, hiszen idén ünnepelte videós karrierjének 10 éves évfordulóját. 2017 igazán eseménydús volt Csaba életében, hiszen a napi vlogok mellett számtalan hazai és külföldi utazással lett gazdagabb a csatorna. Az év egyik legkiemelkedőbb kalandjai minden bizonnyal az USA-beli utazása volt, ahol 2 hét alatt 6 állam 10 városába látogatott el úgy, hogy közben naponta jelentkezett az újabb és újabb vlogokkal. Az év azonban nem csak az utazásokról szólt, hiszen szokásához híven Csaba a kütyük világába is számos alkalommal elkalauzolt minket a tavalyi év során.
  • Barni, azaz Abosi Barna, akinek csatornája több mint 600 videóval büszkélkedhet, 2014 óta foglalkozik videózással. Csatornáját a szórakoztató, gaming és vlog tartalmak jellemzik, a 2017-es videói közül is a „Nem nézhetsz el!” című kihívásvideó lett a legnépszerűbb, (ami jelenleg több mint 1 200 000 megtekintésnél jár). Barni szívesen vesz részt kollaborációkban is más Youtuberekkel, a tavaly év egyik legnézetebb videója a BTURBO-val közösen felvett „Kisbabák vagyunk!” című videója lett.
  • Török Ábel, az I Have No Idea Hungary csatorna atyja szintén 2014 óta tölt fel rendszeresen tartalmakat a YouTube-ra. A csatorna legsikeresebb videója 2017-ben a „10 lány típus Tinderen című szituációs videó volt”, (ami már több mint 590 ezer megtekintést szerzett a feltöltése óta). A csatorna igazi multi-kulti csemegének számít, ehhez méltóan pedig számos alkalommal szerepelnek Ábel olasz barátai is a videókban, ami nem is meglepő, hiszen a vlogger több, mint 8 évig élt a csizma alakú félszigeten.
  • Maris immáron 7 éve foglalkozik tartalomgyártással, és azóta több mint 350 videóval örvendeztette meg nézőit. A Maris neve által fémjelzett különféle vicces szituációkat felsorakoztató videók óriási sikert arattak a tavalyi évben, az Evelinnel közösen készített „Ha a legjobb barátnőd az ellentéted” című videó már több, mint 450 ezer megtekintésnél jár. A csatorna legnépszerűbb 2017-es tartalma azonban egy másik közreműködőhöz köthető: a tavalyi év legtöbb megtekintést szerző videója ugyanis Maris kutyusának, Rozinak az egy napját bemutató videója lett a csatornán.
SZAVAZÁS