Utazás kategória jelöltjei

Vlog
Gaming
Életmód
Humor
Tech
Utazás
Ismeretterjesztő
Film és sorozat
Animáció
Az év felfedezettje
AZ ÉV LEGJOBB SZPONZORÁCIÓS VIDEÓJA
Közönségkedvenc
  • Habár Zsófi legelső videóját még négy éve töltötte fel a YouTube-ra, heti rendszerességgel csak 2017 óta kápráztatja el nézőit a tartalmaival. A legnépszerűbb videója a „MIT ETTEM MA NYERS VEGÁN (3710 KJCL) + DOMINIKA VLOG”. Ez az első olyan videó, amiben a gyönyörű tájak bemutatásán túl Zsófi már bátran beszélt is a nézőihez. Az utazásainak bemutatásán kívül pedig megismerhetjük természet iránti elköteleződését, a veganizmussal és az önfenntartással kapcsolatos gondolatait is.
  • Csaba utazós témájú videóival felhívja a figyelmet arra, hogy mit érdemes megnézni egy nap alatt az egyes országokban, ahol éppen jár. Hasznos utazós tanácsokkal látja el nézőit már 2016 óta, a maga sajátos, szórakoztató, pörgős és egyben informatív stílusában. A videóiban megosztja a látnivalókkal, az ételekkel, a szállással és az országban átélt élményekkel kapcsolatos benyomásait, illetve tapasztalatait. Az Úton csatorna legnépszerűbb videója „Az autó, ami FELROBBANT mellettünk”.
  • Lilla 2017 elején kezdte el a videózást egy igazán messzi országban, a távoli Kínában, ahová egy tanulmányi ösztöndíjjal jutott ki. A legnépszerűbb videója a “Lilla vlogja | 1. évad 1. rész – Akkoooor bemutatkozom”, amiben Lilla legérdekesebb, legfurcsább és legizgalmasabb élményeibe kaphattunk betekintést a kínai kint tartózkodásával kapcsolatban. A videós tartalmait látva igazán egzotikus hangulatot élhetünk át, miközben Lillát is jobban megismerhetjük. Az utazásai során pedig megannyi érdekes tudnivalóval edukálja és ezzel egyszersmind szórakoztatja a nézőket.
  • A Nánási család már sokak számára ismerős lehet a tévéből, 2017 októberében pedig a videós platformon is megkezdték pályafutásukat. Tartalomgyártó tevékenységük az Ázsia vloggal kezdődött, és legnépszerűbb videójuk is ennek az évadnak az első epizódja: az „ÁZSIA VLOG – 1. EPIZÓD”, ami a család izgalmas kalandjait mutatja be a régióban található országokon keresztül, Vietnámól kezdve, Laoszon és Kambodzsán át egészen Thaiföldig.
  • 2016-ban, Kína legkisebb tartományában, angoltanárként kezdte pályafutását egy helyi óvodában, az átélt élményekről pedig megannyi tartalmat készített és ezzel együtt videós karrierjét is építeni kezdte. A „Hogyan ne haljunk éhen Kínában?” és az „Így neveld a szárnyasodat!” videó a legnépszerűbb tartalmak a csatornán. Ősszel két hónapon át járta a világ déli féltekéjét, átélt élményeit pedig szintén megosztotta nézőivel: egész Ausztráliát bejárta. Az év vége számára jó hírrel zárult, ugyanis kapott egy álláslehetőséget Izlandon, így a legutóbbi izgalmas tartalmakat már onnan készítette.
SZAVAZÁS