Tech kategória jelöltjei

Vlog
Gaming
Életmód
Humor
Tech
Utazás
Ismeretterjesztő
Film és sorozat
Animáció
Az év felfedezettje
AZ ÉV LEGJOBB SZPONZORÁCIÓS VIDEÓJA
Közönségkedvenc
  • A Hyp-R formációt alkotó Ákos és Gram szintén 2016 óta tölti fel videóit a technológiai újdonságokkal, autókkal és videojátékokkal foglakozó csatornájukra. Szakítva a férfiuralommal a tavalyi évben Barbi is csatlakozott a Hyp-R legénységéhez, aki számos videóban feltűnt az év során. A csatorna egyik zászlóshajója a minden héten jelentkező „Heti Netes” című széria, azonban a 2017-es év egyik legsikeresebb tartalma a „Nagyon baba vagyunk!” című videó volt, amelyben a tagok megkapták saját 3D nyomtatásban készült miniatűr másukat.
  • Laci és Zsolt csatornája a Tech2.hu immáron 5 éve látja el tartalmakkal a kütyük szerelmeseit. A csapat videónak fő csapásiránya az okostelefonok világa, azonban az eddig feltöltött több mint 600 videóban szép számmal jelenik meg a legújabb monitoroktól, a fülhallgatókig minden, amit csak tesztelni, kicsomagolni és összehasonlítani lehet. A csatorna legsikeresebb tartalma 2017-ben egy néhány ezer forintért megvásárolható okostelefon hamisítvány lebuktató videója, amelyből akár a laikusok is megtudhatják, hogy hogyan különböztethetik meg a hamisítványt az eredeti készüléktől.
  • Joe 2016-ban indította csatornáját, amelynek fókuszában, a csatorna nevéhez híven az Apple márka termékei állnak. A legújabb telefonokról szóló teszteken és bemutatókon kívül számtalan hihetetlen hasznos trükköt és tippet tartalmazó videót találunk a csatornán, amelyek praktikus tanácsokkal látják el a Apple tulajdonosokat, és amelyek a csatorna legnépszerűbb tartalmait is adják. Joe érthető és világos stílusának köszönhetően, akár néhány perc alatt igazi Apple szakértővé válhatnak a nézők, így nem is csoda, hogy csatornája óriási népszerűségnek örvend az almások körében.
  • A Broadtest csapata 2016 óta tölt fel videókat a YouTube-ra. A hármasfogat több mint 130 videóval rendelkezik, és a tavalyi év során is töretlen lelkesedéssel folytatták a videózással és filmkészítéssel kapcsolatos tartalmak gyártását. A csatorna egyik legnépszerűbb szériája a „Hátu”, amely pénztárcabarát, otthon is kivitelezhető megoldásokat kínál a videókészítéshez. A csatorna legsikeresebb 2017-es tartalma az „5 Tipp a jó vágáshoz” című videó, amely szintén a Hátu sorozat tagja, és amelyből megtudhatjuk, hogy milyen egyszerű vágási technikákkal tudjuk feldobni videóinkat a professzionális hatás elérése érdekében.
  • Kovács Zsolti a Hunboxing csatorna alkotója, már nem számított kezdőnek 2016-ban, amikor elindította bontogatós csatornáját, hiszen a Videojáték Zsoltival nevű gameplay csatornájával, illetve saját nevével fémjelzett vlogcsatornájával már kivívta magának a hazai színtér elismerését. Zsolti különféle nemzetek katonáinak előre csomagolt ételeit is szívesen kicsomagolja és megkóstolja, de a csatorna magját a technikai újdonságok tesztelése teszi ki. Jöhet hangszóró, drón, kamera vagy épp elektromos szakállvágó, csomag nem marad bezáratlanul a Hunboxing csatornán.
SZAVAZÁS