Közönségkedvenc kategória jelöltjei

Vlog
Gaming
Életmód
Humor
Tech
Utazás
Ismeretterjesztő
Film és sorozat
Animáció
Az év felfedezettje
AZ ÉV LEGJOBB SZPONZORÁCIÓS VIDEÓJA
Közönségkedvenc
  • Csecse Attila egy igazi humorbomba! 2014-ben, videós karriere kezdetén fő témája a könyvek voltak, azóta azonban áttért főként szórakoztató tartalmak gyártására. Tartalmai között találhatunk különböző szituációs videókat, kihívásokat, és a nézők örömére sok-sok közös alkotást csaláldtagjaival. Tavalyi legnépszerűbb videói is éppen azok lettek, amiket testvérével készített, mégpedig a “ha van egy tesód…” sorozat. Ezenkívül a nézők kedvence volt még “puding titkos élete”, és Viszkok Fruzsival közösen készített “CSÓK HÁZASSÁG HALÁL” is.
  • Barni, azaz Abosi Barna, akinek csatornája több mint 600 videóval büszkélkedhet, 2014 óta foglalkozik videózással. Csatornáját a szórakoztató, gaming és vlog tartalmak jellemzik, a 2017-es videói közül is a „Nem nézhetsz el!” című kihívásvideó lett a legnépszerűbb, (ami jelenleg több mint 1 200 000 megtekintésnél jár). Barni szívesen vesz részt kollaborációkban is más Youtuberekkel, a tavaly év egyik legnézetebb videója a BTURBO-val közösen felvett „Kisbabák vagyunk!” című videója lett.
  • Gery még 2011-ben regisztrált fel a YouTube-ra. Ekkor még nem gyártott aktívan videókat és volt egy hosszabb kihagyása is. Ezek után 2016-ban kezdett el ismét videózni és azóta megállás nélkül gyártja a tartalmakat. Sokféle videóval találkozhatnak a nézők a csatornán, mint például Minecrarft, Pubg, GTA, FIFA, Forest. cs:go, stb., de gaming tartalmakon felül vlogok és egyéb kihívás, illetve reakció videók is egyaránt előfordulnak. Legnépszerűbb videója a 2017-es évben a barátnőjével készült, humoros tartalom a Bea majdnem kidobott:(, aminek központi témája a cs:go játék köré épül.
  • Dávid életvidám és humoros személyisége tükröződik mind a két csatornáján. Az egyik a zsDav gaming csatorna, ahol túlnyomó részt MineCraft játékkal foglalkozó videók találhatóak. Az első tartalmat még 2008 novemberében töltötte fel ide, amikor a YouTube még igazán gyerekcipőben járt. 2017-ben a legnépszerűbb videója egy Murder Mystery minigame volt, ami egy igazi Minecraft kriminek felelt meg. Dávid 2016-tól a vlogolásba is belekezdett a VlogDav csatornán, ahol életének meghatározóbb pillanataiba nyerhetnek betekintést a nézők. 2017-es évben a Horvátországról készült élménybeszámolója lett a legnépszerűbb tartalom a csatornán.
  • Beni egy életvidám, pozitív és buzgó srác, aki 2012 óta gyárt gameplay és vlog videókat a YouTube-ra, azonban a nyáron elindította külön vlogcsatornáját is, így különválasztotta a kétfajta tartalmat a két csatornán. A 2017-es év igazán meghatározó volt Beni számára, hiszen az év elején elérte a 200.000, majd az év vége felé pedig a 300.000 feliratkozót. A legnépszerűbb vlogvideója a tavalyi évben egy heti vlogot bemutató tartalom volt, amit Beni összekapcsolt a 200 ezres mérföldkő átlépésével is. A gameplay tartalmak közül pedig a legtöbb megtekintést tavaly a 300 ezer feliratkozós, 24 órás live videó érte el a csatornán.
SZAVAZÁS