Humor kategória jelöltjei

Vlog
Gaming
Életmód
Humor
Tech
Utazás
Ismeretterjesztő
Film és sorozat
Animáció
Az év felfedezettje
AZ ÉV LEGJOBB SZPONZORÁCIÓS VIDEÓJA
Közönségkedvenc
  • Ábel von Müllert ikonikus napszemüvegéről bárki felismeri. Mindig is óriási YouTube fogyasztó volt, ennek hatására 2014-ben végre ő is belevágott a videózásba, azóta pedig jellegzetes vágási technikájával és viccekben gazdag videóival örvendezteti nézőit. Sajátos montázs-sorozatai a legnépszerűbb videó közé tartoznak, ilyen pl. a HIRO – PÁRIZS #OFFICIAL ORBÁN VIKTOR VERZIÓ#. Emellett beszélgetős tartalmakat is készít, melyek szintén sikeresek a nézők körében. 2017-ben VIDEÓ 1 NÉZŐMMEL! és az EZT KAPTAM 19. SZÜLINAPOMRA lettek az említett típus legnézettebb videói.
  • A Szerinted? csatorna összehozza a magyar YouTube legjavát. 2017 szeptemberi indulása igazi bombasiker volt, népszerűségük azóta is töretlen. Videóikban általában 5 YouTubert jelenítenek meg, akik különböző szórakoztató és érdekes feladatokat oldanak meg vagy próbálnak ki. Legnépszerűbb videójuk a „YOUTUBEREK VS. RETRO KLIPEK”, ahol a videósoknak a 90-es évek klippjeinek pontos megjelenési évét kellett megtippelniük. Emellett nagy sikert aratott a „YOUTUBEREK VS. OLCSÓ ÉS DRÁGA TERMÉKEK” és a „YOUTUBEREK VS. DISNEY ZENÉK” is.
  • Zsozeatya 2013-ban indította el csatornáját, és ha nem aratott volna vele bombasikert, a színész szakma biztosan örömmel fogadta volna, amire videóiban nyújtott alakításai a szolgálnak bizonyítékul. Különleges karakterét, Mösziő Zsizit annyira sikeresen formálta meg, hogy a tavalyi év egyik legnézettebb videója lett a csatornán. Hatalmas sikereket ért el 2017-ben ezen kívül a Zsozeatya | Despacito, A Trafi És A Speiz Húsvéti Versmondó is. A csatorna tartalmai sokszínűek, megtalálható rajta gameplay, vlog és bemutató is, átívelő elemük pedig az egyedi humor.
  • Az ős Youtubereknek számító testvérpáros 2010 óta, lassan 8 éve készít videókat, amelyek kezdetben Pam, a  puli életéről szóltak, majd folytatva a humor vonalat, átalakultak hihetetlen sikereket elérő paródiákká. Pamkutyáék ebben az évben nagy hangsúlyt fektettek Pamkutya Kalandok című sorozatukra is, melyből már több, mint 20 epizód készült. Ezekben a videókban élményeiket osztják meg a nézőkkel, tőlük megszokott profizmussal és igényességgel. Legsikeresebb videójuk, a „Luis Fonsi – Despacito PARÓDIA!” elképesztő eredményeket produkált, számos rekordot megdöntött a magyar YouTubeon, de a kalandok keretein belül kamerát küldtek az űrbe, és meglátogatták az igazi Mikulást is.
  • “Doktor úr segítsen, Videómániás vagyok” – mondhatja el magáról immár majdnem 800 ezer néző a Videómánia csatornán. 2011-es YouTube jelenléte óta a csatorna még mindig szárnyal, sőt az egyik legsikeresebb évet tudhatja maga mögött Dancsó Péter, aki 2017-es Aranyásók luxuskivitelben többrészes sorozatával szinte felszántotta a hazai YouTube színteret. Ráadásul az irónia nagymestere a tavalyi évben a zenei videók irányába is sikeresen nyitott, Micsinálszteitt? című paródiaklipje az év egyik legsikeresebb tartalma lett a csatornán.16
SZAVAZÁS