Gyakran Ismételt Kérdések

Mi is az a Telekom Videós Gála?

A Telekom Videós Gála egy olyan egyedülálló rendezvény, ahol egy nagyszabású díjátadó keretein belül hazánk minőségi videós tartalomgyártóit díjazzuk különböző kategóriák szerint. Az esemény célja, hogy elismerjük a hazai videósok munkáját, ez által is építve ezt a remek közösséget. Fontosnak tartjuk, hogy a felhasználók szélesebb körben megismerjék az új, feltörekvő csatornákat, amelyre a Telekom Videós Gála nagyszerű lehetőséget ad. 2018-ban másodszorra kerül megrendezésre a Gála. További részletek IDE kattintva érhetőek el!

Hogyan, mikor és kire tudok szavazni?

Az online szavazás a közönség számára március 19-én, a délelőtti órákban indul. Szavazni itt, vagyis a Telekom Videós Gála hivatalos weboldalán tudsz majd, a Szavazás menüpont alatt. Ekkor már minden kategóriában azokra a videósokra tudsz szavazni – kategóriánként egy jelöltre –, akiket Magyarország top 100 videósa választott ki.

A szavazás során kérjük mérlegeld a csatornák 2017-es tevékenységét, videóinak minőségét és ne csupán a feliratkozószám vagy a megtekintések alapján hozd meg a döntésed.  Ne feledd, az idei évben van egy Közönség Kedvence kategória is, ahol kizárólag a közönségen múlik majd, hogy melyik videós kapja a díjat.

Többször is szavazhatok?

Szavazatodat csak egyszer, és kategóriánként egy videósra küldheted el a szavazás időtartama alatt.

Hogyan tudom megnézni a Telekom Videós Gála díjátadó műsorát?

A Telekom Videós Gála műsorát bárki végigkövetheti, hiszen egy nagyszabású élő YouTube stream keretein belül fogjuk közvetíteni a közönségnek. Elérheted majd a Telekom Videós Gála hivatalos weboldalán, illetve a Telekom Videós Gála hivatalos YouTube csatornáján is. A gála 2018. március 30-án pénteken este kerül megrendezésre. IDE KATTINTVA tudsz feliratkozni a Videós Gála YouTube csatornájára.

Rajongó vagyok, részt vehetek én is a Gálán?

A Gálán csak a meghívott videósok tudnak részt venni, a közönség számára élő YouTube közvetítés lesz.

Visszanézhető lesz a 2018-as Gála műsora?

Igen, a Gálát követő hét elejétől a teljes műsor visszanézhető lesz a Telekom Videós Gála YouTube csatornáján.

Hogyan tudom felvenni veletek a kapcsolatot?

Ha sajtós információval kapcsolatosan érdeklődnél, ezen az e mail címen érsz el minket:

sajto@videosgala.hu

Ha pedig videósként vagy nézőként szeretnél további információt kapni a Telekom Videós Gáláról, kérlek, írj nekünk az alábbi e mail címre:

info@videosgala.hu

Mi alapján lesz kiválasztva a kategóriánkénti top 5?

A Videós Gála 12 kategóriájának nyertesei két körös szavazás alapján derülnek ki. Első körben hazánk top 100 YouTube csatornájának készítői szavazhatják meg azt az 5 csatornát, akik szerintük az elmúlt évben a legjobb teljesítményt nyújtották egy adott kategóriában (kivéve a Közönség Kedvence kategória, hiszen ott a nézők állítanak jelöltet). A top 100 csatorna szavazatainak összesítése után alakul ki az az 5-ös shortlist kategóriánként, amelyekre a második körben a nagyközönség és a szakmai zsűri szavazhat. További infókért kattints ide.

Meddig tudok szavazni a kedvenc videósomra?

2018. március 27-én éjfélig, hiszen ekkor lezárjuk a szavazást. A nyertesek kilétére a Telekom Videós Gálán derül fény!

Mikor és hogyan derül ki, hogy ki nyert?

A nyertesek kilétére a 2017. március 30-án pénteken este egy nagyszabású díjátadó Gála keretein belül derül fény. A Telekom Videós Gálát bárki végigkövetheti, hiszen élő streamben fogjuk közvetíteni a Telekom Videós Gála hivatalos YouTube csatornáján. Érdemes már most bevésned a naptárba az időpontot: 2017. március 30. péntek!

Hánykor kezdődik a Gála és meddig tart?

A Telekom Videós Gála 2018. március 30-án kerül megrendezésre. Este 19:00-tól 21:00-ig tart. EZEN A LINKEN tudod majd végigkövetni élőben.

Milyen programok várhatóak a díjátadó Gálán?

A Gála középpontjában a kategóriadíjak átadása lesz. Ezen felül számos izgalmas műsorszámot tartogatunk nektek, tehát megéri majd velünk tartani!

Mit kapnak a nyertes videósok?

A 12 kategória nyertesei egy különleges egyedi tervezésű díjjal gazdagodnak.

SZAVAZÁS