Gaming kategória jelöltjei

Vlog
Gaming
Életmód
Humor
Tech
Utazás
Ismeretterjesztő
Film és sorozat
Animáció
Az év felfedezettje
AZ ÉV LEGJOBB SZPONZORÁCIÓS VIDEÓJA
Közönségkedvenc
  • Paplovag már több mint három éve oszt meg nézőivel napi szinten tartalmakat a YouTube csatornáján.  Az első egy évben csak játékokkal foglalkozott, az elmúlt egy évben viszont nyitott más tartalmak felé is és már megtalálhatunk unboxing, kóstolós és vlog videókat is a csatornáján. AZ évek során egészen hihetetlen, 1 882 videót osztott meg követőivel, ami egy kimagasló szám ebben a kategóriában. Aki esetleg nem találkozott még Paplovag videóival, de szereti a vicces, szórakoztató és nem mindennapi személyiségeket, az mindenképp nézzen rá erre a csatornára.
  • Beni egy életvidám, pozitív és buzgó srác, aki 2012 óta gyárt gameplay és vlog videókat a YouTube-ra, azonban a nyáron elindította külön vlogcsatornáját is, így különválasztotta a kétfajta tartalmat a két csatornán. A 2017-es év igazán meghatározó volt Beni számára, hiszen az év elején elérte a 200.000, majd az év vége felé pedig a 300.000 feliratkozót. A legnépszerűbb vlogvideója a tavalyi évben egy heti vlogot bemutató tartalom volt, amit Beni összekapcsolt a 200 ezres mérföldkő átlépésével is. A gameplay tartalmak közül pedig a legtöbb megtekintést tavaly a 300 ezer feliratkozós, 24 órás live videó érte el a csatornán.
  • Gergő és Imi egy igazán jó párost alkotnak a videós platformon, és már több mint 5 éve vannak jelen a köztudatban. Közösen gyártanak tartalmat a GameDayIroda csatornára, ahol a srácok kalandokkal teli gameplay videóit, illetve a kipróbált játékokról alkotott kritikáit tekinthetik meg a nézők. Az utóbbi időben azonban a gaming tartalmak mellett vlogokkal is bővítették a csatorna tematikáját. Az elmúlt egy évben a legnépszerűbb tartalom a Cuphead játékot bemutató videó volt, amit látva a nézők gyakorlatilag az animációs időszak legelején használt képi világban találhatták magukat.
  • Luckey egy igazán jókedélyű és mosolygós srác. Csatornájának 5 éves múltjára visszatekintve megannyi játékkal találkozhatnak a nézők. A fő vonalat kezdetben a FIFA alkotta, illetve Luckey focihoz kapcsolódó elkötelezett viszonya, de a videók témája mára már kiszélesedett. A gameplay tartalmú videók mellett Luckey a vlogolásba is belekóstolt és ez annyira bejött neki, hogy két éve elindította saját vlogcsatornáját is. A legtöbb megtekintést a gameplay csatornáján 2017-ben a jól ismert „Próbálj meg nem nevetni” kihívás videó érte el, ami egyébként az első ilyen jellegű tartalom volt a csatorna életében. Ha pedig a gaming videókat nézzük, akkor a legnagyobb sikert egy FIFA témájú tartalom – „A legerősebb draft” – vívta ki magának.
  • Nessaj a pingvinek hazai vezére már 5 éve tölt fel videókat a csatornájára. Ő az egyik legismertebb hazai gamer videós, aki a 2017-es évben örvendett pályafutása során a legnagyobb népszerűségnek. Legsikerebb videói a tavalyi évben kerültek megosztásra, így a „LEGJOBB FOCI TRÜKKÖK” és a „JANIFOGLALÓ” is. Különleges és egyedi stílusa miatt nem meglepő, hogy az évek során sikerült 358 ezer feliratkozót összegyűjtenie. Lelkesedése 2018-ban sem lankad, hiszen napi szinten oszt meg közösségével jobbnál jobb tartalmakat.
SZAVAZÁS