Életmód kategória jelöltjei

Vlog
Gaming
Életmód
Humor
Tech
Utazás
Ismeretterjesztő
Film és sorozat
Animáció
Az év felfedezettje
AZ ÉV LEGJOBB SZPONZORÁCIÓS VIDEÓJA
Közönségkedvenc
  • Chloe 2014 februárjában kezdett el blogolni, azonban a videózásba csak egy évvel később vágott bele, mégpedig azért, hogy közelebb kerülhessen közönségéhez, és hogy jobban megismerhessék. Azóta egyedi stílusával, Chloe-s humorával, vágási technikájával, és különleges csodavilágával kápráztatja el nézőit. 2017-es legnépszerűbb videója a „15 NŐI DIVAT, AMITŐL A FÉRFIAK KIFUTNAK A VILÁGBÓL” volt, mely a sikeres „15 FÉRFIDIVAT, AMITŐL KIFUTUNK A VILÁGBÓL” folytatása volt.
  • A legjobb barátnő páros, Lina és Panni azok a lányok, akiket bárki szívesen elfogadna saját nővérének vagy húgának. 2013-ban hozták létre YouTube csatornájukat, amire azóta is rendszeresen gyártanak tartalmat. A divat, egészséges életmód és szépségápolás mellett egyaránt megjelennek szórakoztató és komolyabb, beszélgetős videók is. A lányok legnépszerűbb videói között találhatjuk a „Hogyan állna nekik a smink” és az „Így sminkelnek ki minket a fiúk” kollaborációkat, illetve a „Mit ettem ma” vegán verzióját is.
  • Anna életvidám személyisége egyből magával ragadja a nézőt, így nem csoda, hogy 2012-es indulása óta hazánk egyik legnépszerűbb lifestyle csatornáját tudhatja magáénak. Tartalmai között megjelenik a sminkelés, DIY, szórakoztatás és a gasztronómia is. Szórakoztató videói a nézők kedvencei közé tartoznak, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy tavalyi legnépszerűbb videója a „Dolgok, amiket csak a lányok értenek” lett, amiben Annás-humorral fűszerezve mutat be tipikus női szokásokat.
  • Evelin 2012 óta osztja meg gondolatait, tippjeit, trükkjeit a videóiban. Teljes őszinteséggel, kedvességgel és tabuk nélkül beszél tapasztalatairól az élet bármely területéről. Témái között szerepel a smink, életmód és az utazás is. Szórakoztató videók mellett nagy hangsúlyt fektet a nézők edukálására. 2017-es legnépszerű videói között „Ha unod a hajszíned…”, „Egymás bőrébe bújtunk” és a „Kozmetikus után az arcom” is szerepel, ezzel is tükrözve a csatorna sokszínűségét.
  • Karin 2013-ban kezdte videós karrierjét, akkor azonban még csak angolul töltötte fel tartalmait. 2016-ban jelentek meg első magyar videói, melyek gyorsan belopták magukat a hazai nézők szívébe. A csatornán mindent megtalálsz, ami a sminkeléssel kapcsolatos, a népszerű „Sminksuli” sorozat például segítséget nyújt a sminkelés alapjainak elsajátításához, tavalyi legnépszerűbb videói is e sorozat részei közül kerültek ki, a szemöldökről és az alapozásról szóltak. Ezen kívül Karin személyiségét is megismerheted vlogjain és szórakoztató videóin keresztül,  „Vlog: egy nap csak velem” című videója is a nézők kedvence volt.
SZAVAZÁS