Az év felfedezettje kategória jelöltjei

Vlog
Gaming
Életmód
Humor
Tech
Utazás
Ismeretterjesztő
Film és sorozat
Animáció
Az év felfedezettje
AZ ÉV LEGJOBB SZPONZORÁCIÓS VIDEÓJA
Közönségkedvenc
  • Nessaj már nem ismeretlen a hazai YouTube berkekben, azonban második csatornája, a sport fókuszú Nessaj FC csatorna csak a tavalyi évben látott napvilágot. Nessaj a legkülönfélébb sportokban próbálta már ki magát a csatorna videóiban, és ha azt mondjuk, hogy amerikai foci vagy pankráció, akkor láthatjuk, hogy Nessaj valóban nem ijed meg a sportos kihívásoktól. A csatorna eddigi legnépszerűbb tartalma pedig az „Okoslabda kihívás” című videó, amelyben 3 focijátékossal élesben tesztelik, hogy mire is képes egy okoslabda.
  • Tomit a TV-ből már jól ismerhetjük, azonban YouTube-on csak 2017 őszén kezdett el tartalmat gyártani. Témái változatosak, mesél a legkínosabb randisztorijairól, tipikus videókat fordít ki (“Mit nem kaptam karácsonyra”), vagy éppen interjúkat készít különböző emberekkel, de legyen szó akármiről, ironikus humorát minden videójában megtaláljuk. A csatorna legnépszerűbb videója a “A LUXUSFELESÉG REAGÁL DANCSÓ PARÓDIÁJÁRA” lett, mely 1 hétig vezette a felkapott videók listáját.
  • Uborcraft csatornája 2015-ben látta meg a napvilágot, azonban igazi áttörést csak a tavalyi évben sikerült elérnie. A csatorna alkotója méheket megszégyenítő szorgalommal készíti el és tölti fel immáron 3 éve Minecraft-os és vlog videóit csatornájára. Az óriási népszerűség egyáltalán nem meglepő, hiszen mind a gameplayek, mind a személyesebb tartalmú vlogvideók által megismerhetjük Peti humoros személyiségét, amely könnyedén magával ragadja a nézőket. Peti gyakran működik együtt más videósokkal, eddigi legnépszerűbb videója is egy kollaboráció, amely Sajt32-vel készült.
  • Nagy Dani csatornája üstökösként robbant be a hazai YouTube színtérre a 2017-es évben. A csatorna fókuszában sportolás és testmozgás áll, ami nem meglepő, hiszen Dani nem csak szabadidejében, hanem munkája kapcsán is a sporttal foglalkozik. Dani mozgalmas mindennapjait kreatív edzős videóiból, vagy épp mountain bike-os vlogjaiból ismerhetjük meg, de a Ninja Warrior című tévéműsorban való szerepléséről is izgalmas részleteket tudhatunk meg, ha figyelemmel követjük a videóit. A csatorna további különlegessége, hogy a videókban gyakran feltűnik Rami, Dani barátnője és Beni, Dani öccse is.
  • Zozo, a Zozo Kempf csatorna atyja 2011-ben töltötte fel első YouTube videóját, azonban a kezdeti hobbivideók után csak az utóbbi egy évben kezdett el intenzívebben foglalkozni a videózással. Zozo csatornájának fókuszában a bringázás áll, ami nem is meglepő, hiszen kiskora óta él-hal a BMX-ért. A csatorna legnagyobb ütőkártyája, a tökéletes arány a vlogos tartalmak és a BMX-es videók között, amely egy igazán egyedi arculatot kölcsönöz a csatornának. Zozo csatornájának gyakori szereplője Csumpi, az édes mopsz kutyus, aki Zozohoz hasonlóan szintén nem riad vissza a félcső látványától.
SZAVAZÁS