A Gáláról

A Telekom Videós Gála egy olyan egyedülálló rendezvény, amelynek keretein belül egy nagyszabású díjátadón jutalmazzuk hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit, a 2017-es esztendőre vonatkozóan, több kategóriában. Az esemény célja, hogy elismerjük a hazai videós tartalomgyártók munkáját, ez által is építve ezt a remek közösséget. Fontosnak tartjuk, hogy a felhasználók szélesebb körben megismerjék az új, feltörekvő csatornákat. A Videós Gála többek között erre is nagyszerű lehetőséget ad.

A március 30-án pénteken megrendezésre kerülő díjkiosztó Gálát élőben közvetítjük a Videós Gála YouTube csatornáján, így minden érdeklődő figyelemmel kísérheti majd ezt az exkluzív rendezvényt.

A Telekom Videós Gálán 12 kategóriában kerülnek díjak átadásra. A nyertesek kihirdetése mellett számos izgalmas programelemmel, eddig nem látott videókkal készülünk nektek! A Gálára meghívást kap hazánk Top 150 videós tartalomgyártója is a kategóriák jelöltjei mellett, így egy igazán nagy szabású élő adás vár minden rajongóra

A Gálát a Star Network YouTube Influencer Ügynökség hívta életre, közös együttműködésben a többi hazai videós hálózattal és a YouTube magyar, illetve nemzetközi munkatársaival.

A díj odaítélésének menetéről ide kattintva olvashatsz bővebb információkat.

Arany fokozatú támogatónk

Díjazott kategóriák

Vlog
Gaming
Életmód
Humor
Tech
Utazás
Ismeretterjesztő
Film és sorozat
Animáció
AZ ÉV FELFEDEZETTJE
AZ ÉV LEGJOBB SZPONZORÁCIÓS VIDEÓJA
KÖZÖNSÉGKEDVENC

Ezüst fokozatú támogatónk

A Telekom Videós Gála műsorvezetői

Magyarósi Csaba
A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is velünk tart hazánk egyik legkedveltebb vloggere, Magyarósi Csaba. Szakmai felkészültségének, hozzáértésének és humorának köszönhetően idén is garantáltan jól fogunk szórakozni!
Dóczi Attila
2015 őszén csatlakozott a Star Network-höz, 2017-től pedig a Közösségi Divízió vezetőjeként és YouTube szakértőként folytatja a munkáját 4 fős csapatával. Youtuberként is tevékenykedik és két YouTube csatorna – Animegyetem, Tanulom Magam – büszke tulajdonosa.
SZAVAZÁS